Sale!

Ψηφιακό Θερμόμετρο Ακριβείας Με Υπέρυθρες + Παλμικό Οξύμετρο Δακτύλου

29,50

1)Ηλεκτρονικό Θερμόμετρο Υπέρυθρων Ακτίνων σχεδιασμένο για την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος.
– Θερμομέτρηση χωρίς επαφή
– Μειώνει το ρίσκο εξάπλωσης οποιουδήποτε ιού
– Ευκρινής lcd οθόνη
– Άμεση μέτρηση σε μόλις 1sec
– 32 θέσεις μνήμης
– Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 8sec
2)Παλμικό Οξύμετρο Δακτύλου με led οθόνη

Χαρακτηριστικά

Το ηλεκτρονικό θερμόμετρο σώματος με υπέρυθρες (πιστόλι) είναι σχεδιασμένο για την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος.

Είναι πολύ απλό στη χρήση και βολικό μιας και δίνει αποτελέσματα μέσα σε 1 δευτερόλεπτο χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χωρίς καν να χρειάζεται επαφή με το σώμα. Χωρίς σημείο λέιζερ, αποφυγή πιθανής βλάβης στα μάτια, αποφυγή διασταυρούμενης λοίμωξης, μέτρηση θερμοκρασίας με ένα κλικ και έλεγχος για γρίπη.  Ιδανικό για χρήση σε σπίτια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, καταστήματα και γενικά χώρους που μαζεύεται μεγάλος αριθμός ανθρώπων.

Δίνει μετρήσεις σε κλίμακα Fahrenheit και σε Celsius. Διαθέτει μνήμη για αποθήκευση των 32 τελευταίων μετρήσεων. Διαβάθμιση ανά : 0.1°C και μέτρηση θερμοκρασίας σε απόσταση 3cm-5cm.

Μένουμε Ασφαλείς

Σε αντίθεση με τα κοινά θερμόμετρα, τα θερμόμετρα με υπέρυθρες ακτίνες δεν απαιτούν  άμεση επαφή με το σώμα, έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία από κάθε μεταδοτικό νόσημα μέσω του θερμομέτρου, αφού μετρούν την θερμοκρασία χωρίς επαφή από απόσταση 1-5 εκατοστά!
Ιδανικό για βρέφη και νήπια, με αθόρυβη λειτουργία που επιτρέπει την λήψη της θερμοκρασίας στο μέτωπο ακόμα και όταν κοιμούνται!
Το ψηφιακό θερμόμετρο σώματος με υπέρυθρες μετρά την θερμοκρασία του σώματος, υιοθετώντας την υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία από το ανθρώπινο σώμα.

Τρόπος Χρήσης

  • Τοποθετήστε 2 μπαταρίες ΑΑΑ
  • Πατήστε την σκανδάλη ώστε να ανάψει η οθόνη.
  • Πλησιάστε το κοντά στο μέτωπο, πατήστε την σκανδάλη και σε 1″ θα δείτε την ακριβή ένδειξη στην οθόνη, τόσο απλά!!
  • Αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση αδράνειας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Προδιαγραφές

Διαστάσεις : 160 x 90 x 40 mm
Εύρος θερμοκρασίας μέτρησης : 32.0°C ~ 42.9°C
Λειτουργία σε περιβάλλον  : 0°C ~ 80°C
Διαβάθμιση ανά : 0.1°C
Λειτουργεί με μπαταρίες.

Παλμικό Οξύμετρο Δακτύλου Με Led Οθόνη

Μετρά μη επεμβατικά, τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και τον σφυγμό του ανθρώπινου σώματος μέσω της αρτηρίας των δαχτύλων.

Η χρήση του ενδείκνυται σε άτομα που πρέπει να παρακολουθούν τον κορεσμό οξυγόνου όπως ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια, βρογχικό άσθμα και χρόνια αποφρακτικά πνευμονικά νοσήματα καθώς και για αθλητές.